Next Sermon - 7:00 AM on Sunday 28

ŠOLA JADRANJA

  • Posted by BT
  • On 8. July, 2019

ŠOLA JADRANJA NA JADRNICI MINI 12 NA BOHINJSKEM JEZERU

Vabljeni v Šolo jadranja na jadrnici Mini 12, ki jo organizira Jadralni klub Bohinj.

Zaradi velikega zanimanja smo se odločili, da  v Jadralnem klubu Bohinj organiziramo Šolo jadranja, ki jo bomo izvedli v mesecu juliju in avgustu 2019 na Bohinjskem jezeru. Organizirana bo med vikendi, če bo zanimanje, pa tudi čez teden.

Jadrnica Mini 12 ima vse kar imajo velike jadrnice,  z razliko, da jo opravlja en sam jadralec. Primerna je za vse starostne kategorije, tudi za otroke od 10 let dalje.

Program šole zajema dva dela:

  1. Teorija: osnove jadranja v teoriji (veter, smeri vetra, kako smer določimo, zakonitosti jadrnice), učenje osnovnih vozlov, priprava jadrnice za jadranje in druge aktivnosti, ki so nujne na kopnem, da lahko kasneje uživamo na vodi.
  2. Praksa: jadranje v spremstvu inštruktorja in samostojno jadranje

Program šole jadranja obsega 12 ur teorije in prakse v dveh do treh dneh. Cena tečaja je 50 €. Za več informacij in prijavo pišite na email: info@jkb.si ali pa pokličite na tel: 041 342 782 (Marjan).

Vsi udeleženci Šole jadranja  so vabljeni tudi k vključitvi v Jadralni klub Bohinj,  članstvo pa nudi brezplačno, neomejeno uporabo jadrnic za lastne namene samostojno ali v spremstvu inštruktorja.

 

0 Comments

Te mika veter v laseh? Postani član Jadralnega kluba Bohinj. Pristopna izjava